sleepy sundayidag har jag jobbat lite på mammas jobb. käkat fancy dinner ute på stan med hela släkten. skjutsat omkring bigsis och hennes kille. hängt lite med min fina carla. roadtrippat med oliver tills typ nu. och jaa' nu sitter jag här. i favorit soffan. med babysis och en påse chips. snart skall jag krypa ner under täcket. är ganska så död. sov saldot för detta weekend är typ.. 4h. tröti.

please hurry home to me

så otroligt vacker låt.

Gala Gonzalez


babysis tittar på narnia. jag sitter bredvid och lyssnar på taio. vi har precis tryckt i oss pizza och var sin skål cookie dough. urgh.. och jag som skulle börja begränsa på mitt mat intag.. nu skall jag ialf hoppa i dusch. ikväll skall jag babysitta. take care

Lick Lick Lick Lick Lick Shotfredagen närmar sig. jag taggar. (trots herr huvudvärk. pårikigt, fuck offffff!) men guys. lyssna. lyssna. lyssna. good old shit!

Goin' 90 in a 65


Idag har jag käkat hotdogs inne på ikea. Sovit två timmars powernap uppe i soffan. Käkat cookies med babysis. Åkt lite vilse med bilen. Lyssnat trehundraelva gånger på I'm so paid. (vilka nostalgiska känslor) och haft sjuka weekend cravings. nu. nati

of of of of of of with your headatt göra läxor tillsammans med iskall zero, ny musik och kexchoklad är inte så tokigt. pröva. för varje lösta uppgift belöna dig med en rad kexchoklad. typ så. jag är riktigt stolt över mig själv. nu tycks jag äntligen ha hittat min studieteknik. som jag letat.

Leslie O'Kelley


Ligger i soffan och lyssnar på Tracy Chapman. Höstmys? Ute duggar det. Känns faktiskt som att hösten är här nu. To stay

Black Hat


jag har redan min örn på mitt finger. men jag vill också ha en på magen. gärna lite sliten och trasig. tänk att byta ut shortsen till ett par svarta skinny jeans och slänga på sig en army green parka nu till hösten. I'm so gonna be a copycat. I confess!

Addiction


kär kär kär kär i medinas nya album. favoritlåtar här. här. här. här och här. nu skall jag sova. imorgon går jag 8-4. orkar inte.

Don't fucking tell me what to do
körde precis hem från min kusins konfirmation och höll på att somna i ratten. börjar bli ganska så trött på den här förkylning.. jag både ser ut och känner mig som en död zombie. orkar knappt trycka på tangenterna.. somebody please heal me....

cinnamon buns, ice milk and the incredibles
tre snabba jag tog före utgång igårkväll. (fast jeansen byttes ut mot ett par levisshorts i sista minuten) men dessa jeans måste utan tvekan vara dom skönaste jeansen på jorden. Just nu hangover chillar jag i dem och i min skönaste blus jag fått av bästa babysis. Nu skall jag dricka iskallmjölk och äta nybakta kanelbullar framför the incredibles. bra dagenefter. Aurevoir

happiness - alexis jordan


För första gången på lång lång tid kan jag äntligen säga att jag börjar må bra. jag är påväg uppåt helt klart. Idag kan jag säga att jag är lycklig. Det har varit svårt nu en tid. Men nu börjar pusselbitarna falla på plats igen. (knock on wood) Nu känns det ända från insidan, ut när jag skrattar. Det är inte ett skratt som döljer en mörk, sorgsen insida. Det känns så otroligt bra och skönt. Det är mycket jag fortfarande saknar och vill ha. Men jag har fortfarande hela livet framför. Det kommer. Nu måste jag bara tacka mina fantastiska vackra vänner och min fina familj för att jag har er. Ni är otroliga. Godnatt. lyssna. lyssna. lyssna

fall-a-licous

guess who got her driver's license couple minutes ago?!


nu ut och köra!!! wohooo

holy mallorca


little mr update


så har man sparkat igång hösten med att börja skolan för i år. usch. och så har jag lagom till skolstart åkt upp på världens förkylning. hostar snart upp lungorna på mig.. annarst då. har varit rätt busy på sista tiden. har övningskört väldigt mycket för att få mina sista lektioner körda (imorgon körprov! wish me good luck) annarst har det bara varit massvis med krångel här hemma som jag hamnat ta itu med.. men men nog om dom tråkigheterna. nu skall jag käka indisiskt.

mallorca part one

Rumpaaaaigår kväll körde vi drinking gamet - skaka rumpa. ni vet. dricka varje gång sean banan skriker rumpa. det tog inte värst länge och vi alla staplade runt som värsta fyllbultarna på finlandsfärjan eller någonting i den stilen. när vi sedan nådde destination baren så ville jag och mina vänner direkt bevisa att vi var lika bra på att sjunga som whitney huston. så vi steg upp framför hundratals människor och sjöng (skrek) ut i will survive på karaoke.. sådan kväll. idag har man sedan mått pytonorm. urk.

bye bye


nu drar jag över till dennis på par kalla öl och lite fredags chill.  btw kom ihåg. it's friday 13th. jag har redan åkt ut för brända fiskpinnar, punka i båda hjulen på cykeln, någon familjemedlem som ätit upp min ben & jerry och kvällsplaner som sket sig..

the last


här & här. två fantastiska gåshuds- låtar. nu skall jag försöka sova. imorgon kör vi hårt. sov gott finisar. ni är guld världa.

part two

När känner du dig som lyckligast?
när jag är kär, när jag står uppe på bardisken och dansar, när mina vänner mår bra, när jag vaknar upp på morgonen utan hangover och när jag lyckas i livet. Bara några exempel.
Var hittar du alla nya låtar?
Jag lyssnar på olika online stations och så youtubar jag mig fram. här bjuder jag på min musik.
What’s the scariest movie you’ve ever seen?
the ring. i've only seen three horror movies in my life.. haha. absolutely hate them!!
What’s the funniest movie you’ve ever seen?
the hangover.
Has a song ever made you cry?
many times.
Would you rather be rich or healthy?
healthy!
Would you rather spend life in prison or be executed?
spend life in prison.. perhaps you could get released or something if you would behave.
Would you rather have the power to be invisible or the power to read minds?
invisible!!
What's your deepest, darkest secret?
it's something i'm never gonna tell.
Do you still have feelings for an ex?
some days i have and some days i don't.
Vad har du i medeltal?
jag har inte räknat ut mitt medeltal på två år.. men det ser väldigt dåligt ut iallafall.
Hur har du lärt dig att skriva så bra?
ingen aning. när jag sitter och skriver känns det mer som huvudet skulle skriva ner alla orden. inte jag. men tack!
Hur kom du på att din blogg skulle heta dirtyglam egentligen?
jag har ingen aning... det bara blev så.
Om en läsare skulle fråga dig på kaffe skulle du gå?
absolut! någon som vill gå?
Vad tycker du om blogawardshysterin? är du bjuden?
jag är bjuden och tänker troligtvis gå. jag tycker inte 200kr är mycket att dra fram ur plånboken. Så jag pungar gärna ut en 200krona för att få träffa bloggaren, dansa, umgås en hel dag, få fina goodiebags etc.
Hur känner man igen dig inne på klubben?
jag är den högljudda, sociala som oftast minglar på fullt och står högst uppe (på bord, stolar, diskar) och dansar tills svetten rinner och tills klockan blir dags att gå hem.
Vad får du oftast komplimanger för?
min personlighet, mina ben och min klädstil.
Om hur länge tror du att du är redo för nytt förhållande?
jag är färdig att sväva på rosa moln fast imorgon. beror helt på när jag träffar honom som gör mig hög av lycka. det har egentligen inte så mycket att göra med tid. utan mer NÄR man träffar den rätta. the next one och när kroppen känner att nu tjejen, nu är du färdig att move on.
Umgås du bara med tjejer på fritiden?
nej. jag har många fina killkompisar! trivs sjukt bra att hänga med killar. more relaxed på något sätt.
Vad är det pinsammaste du varit med om?
hrmm jag kommer inte på. gör bort mig typ helatiden.. men vad gör det egentligen om hundra år?
Vad tycker du om kissie?
jag tycker inte så mycket. läser aldrig hennes blogg.. får mest bara höra vad hon sysslar med genom vänner som pratar. men stora (fula) meloner, fisk plut på läpparna och en garderob med otroligt fula kläder. my opinion.
Vad är du rädd för?
mörker, skräckfilmer, döden, getingar, skogar, ormar, fåglar, clowner.. listan är lång.
Har du körkort?
har körprov om en vecka. wish me good luck.
När grät du senast?
för två dagar sedan.
Värsta smärtan du åkt ut för?
när min fot blev under ett avgasrör och när jag blev lämnad.
Vilken komplimang är den mest underliga du någonsin fått?
att jag har världens minsta och sötaste öron..
Vad är det bästa du vet?
att tycka om någon, massor. ni vet pirret, fjärilarna, när man inte kan sluta le. ooh.
Vad är det finaste du vet?
alla kanske säger det. men kärlek är without doubt det finaste.
Vad gör du helst en regning dag?
jag åker bil, ligger i soffan under varmt täcke framför en mysig film, eller sover i någons varma armar.
Hur är din perfekta sommardag?
en dag på stranden, en dag på stan med lunch i solen, shopping och bara ben. Grillkväll, öl och glatt folk. Sena sommarnätter i söta sommarklänningar. Att sova ute med sin pojkvän. Alla sommardagar är fina. På sitt sätt.
Vilken låt lyssnar du på för att bli på bättre humör?
Love the way you lie. Just nu lyssnar jag på den både när jag mår dåligt och när jag mår bra.
Antingen/Eller.
Varmt eller kallt? Tjock eller smal? Stad eller landsbygd? Villa eller lägenhet? Chips eller popcorn? Rött eller vitt vin? Dyrt eller billigt? CocaCola eller Pepsi? Potatis eller pasta? Pizza eller sushi? Fredagkväll eller lördagmorgon? Kött eller fisk? Prada eller H&M? Morgon eller kväll? Ragga eller raggas?
Finns de nån stor sak du ångrar i ditt liv?
det finns mycket jag ångrar.. men jag har lärt mig av mina misstag.
I vilken ålder blev du intresserad av mode?
så länge jag kan minnas har jag alltid varit intresserad men när jag var mindre vågade jag inte direkt sticka ut. jag körde istället på det alla andra körde på. tråkigt va? men på 8an började jag skita i andra och köra mitt egna race.
Varifrån tar du dina bilder?
väldigt mycket the cobra snake bilder, annarst söker jag runt på tumblr, andra bloggar, streetstyle pages etc.
Varför tog det slut mellan dig och b?
det bara tog slut. det funkade väll inte. jag vet inte riktigt...
Skulle du villa ha honom tillbaka?
det är klart det finns stunder jag vill, men om inte båda två känner lika fungerar det bara inte.
När saknar du honom som mest?
på kvällarna, när jag är ensam och när jag är full slår saknaden mig oftast.
vad är det bästa minnet med honom?
alla stunder jag fick spendera med honom. Jag mådde så otroligt bra, hade så otroligt roligt och fina stunder med honom att jag nästan får säga alla.
Är du nöjd med ditt liv?
just nu så varierar det väldigt mycket. ena dagen hatar jag mitt liv och nästa dag kan jag älska det. men under hela mitt liv har jag har iallafall upplevt otroligt bra tider, så relativt nöjr är jag.
Är du självsäker?
nej inte precis. men alla har vi väll våra dagar då man inte vill gå ut pga den feta finnen som parkerat sig mitt på näsan. och så har man väll dom där okej dagarna. Då man typ tänker. Thank god for these new jeans, they really make my tiny ass look a little bit bigger. eller någonting. men ni fattar?
Vad vill du jobba med om 10 år?
det är så mycket jag vill pröva på i livet. jag vill stå bakom en bardisk utomlands. jag vill spela min musik. jag vill skriva en bok eller ha en egen spalt. jag vill jobba med styling. jag vill fotografera. jag vill jobba med mode. jag tänker och vill pröva på allt, bara för att veta vad är min grej. men vad skall jag börja med? that's the question.
Vad jobbar dina föräldrar med?
Jag skäms men jag vet faktiskt inte.. Eller klart jag vet sådär ungefär, men jag kan inte riktigt förklara. pappa jobbar iallafall med båtar och mamma jobbar på kontor. dags att ta reda på. mammaaa?
Var sommarjobbade du?
Jag jobbade som växeltant på pappas jobb.
Mallorca inlägg?
Om ni vill ha mallorca inlägg bjuder jag gärna på det.
vad åt du idag?
kineskisk mat. (bästa hangover käk typ!!) mumma.
favorit ben and jerry smak?
cookie dough, chocolate fudge och nu macademia. dom tre går i perioder. nu skall jag ta med ben & jerry och lägga mig på min fatboy ute på balkongen och titta på stjärnfallen dom lovat till inatt. romantiskt va? och sorry ladies. men ikväll är dom bästa männen mina.

'Cause we gon' rock this club. We gon' go all night. We gon' light it upigår bevisades det att spontan utgång alltid blir bäst. gårdagen var nämligen så sjukt rolig. säkert sommarens bästa kväll. jag och micki stod och dansade från elva till fyra. nonstop typ. minglade omkring med fina vänner jag inte sätt på flera månader vissa tillochmed på flera år. jätte roligt. några ur gulliga läsaren vågade också komma fram och hälsa. puss på er. imorgon drar jag ut igen så idag blir det en ligga i soffan med en skål b&j - kväll. tror fötterna, huvudet och plånboken tackar för det.

part one

hur ser dina framtidsplaner ut?
efter gymnasiet vill jag ut och resa. sedan vill jag bosätta mig någonstans i världen och skaffa utbildning. börja jobba med något jag älskar. bli kär. skaffa familj. och försöka leva ett fantastiskt, friskt och LÅNGT liv.
vem är din största idol?
jag har ingen direkt idol.. förlåt för tråkigt svar.
vem är din största förebild?
min mormor. hon är helt fantastisk människa.
Drömbil?
en mini cooper utan tak. tack. en liten vit bmw skulle vara rätt nice också. eller en bmwx5a. ooh.
hur tar du dig fram i finland? bil, cykel, buss?
buss, cykel (som tyvärr fått punka) och mina ben. Hoppeligen bil efter onsdag (körprov!)
vart ser du dig om 10 år?
utomlands absolut. sedan vill jag jobba med något jag brinner för. ha en man, två eller tre barn, vänner.
hur kan du vara såå amazing????
aww. tack. fast jag ser nog inte mig själv som någon jätte amazing person, men tack!
Hur skulle du beskriva dig själv som person?
Väldigt snäll och omtänksam och spontan person. Men så är jag lätt rastlös och rätt så lat människa också.
Hur håller du dig så smal och så snygg?
jag gör absolut ingenting.. jag äter way to mycket skräp och tränar aldrig. ställ frågan igen om några år då alla kilon antagligen satt sig på kroppen... måste nog ta itu med tränandet på hösten .. 2012!
När har du känt dig som mest vid liv?
När det var början på sommaren, frihet, mycket roligheter och pojkvän. Då hade jag nämligen allt jag kunde önska mig.
Vad brukar du göra när du inte kan sova?
jag brukar ligga och lyssna på min ipod tills jag somnar eller så tar jag fram min sex and the city box.
vilka är dina fem favoritlåtar som du lyssnar flitigast på just nu?
1. benny bennasi spaceship 2. David guetta & fergie - Getting over. 3. Rihanna ft Eminem Love the way you lie. 4. Ketz - mad men 5. Swedish house mafia - one remix.
Bästa filmen enligt dig som man bara MÅSTE se
hrmm marley and me är en fantastisk film. och så vill jag se inceptions har hört att den är helt amazing!
Antingen-Eller.
godis eller chips? havet eller poolen? Natt eller dag? sommar eller vinter? jeans eller leggins? Monki eller weekday? Håkan Hellström eller Lars winnerbäck? Öl eller vin? Festival eller utekvällsex and the city eller oc?
om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska dig då?
1. mer sommar. 2. en bil. 3. en pojkvän.
what is the best thing you did all summer?
all days with my boyfriend and my week in mallorca.
what are your favourite items of clothing?
levis501 shorts, big cardigans, my leather jacket, my slim cheap monday's and my converse shoes.
what does your room look like?
messy. small and clothes and shoes everywhere. check it out here.
vad vill du göra efter studenten?
då vill jag ut och se världen eller så flyttar jag utomlands och jobbar med något kul.
bästa låt just nu?
Jag måste väll säga love the way you lie. Dhar spelats nonstop i flera veckor nu. Älskar den.
var i finland bor du?
Jag bor 15 minuter från helsingfors i en stor stad Esbo.
skulle du vilja bo i stockholm?
absolut. stockholm är en av mina favoritstäder world wide.
om du fick välja en superkraft att ha över en dag, vad hade du valt då?
att kunna vara osynlig.
Vad är de snyggaste plaggen i höst?

jag tänker köra på grön parka, boots - bara ben och klänning, smala höga jeans, stora koftor, lager på lager, pälsväst med luva, skinnjacka/mockajacka/jeansjacka/kavaj. Huvudbonad av något slag.
dina bästa partylåtar
haha jag måste säga my first kiss kesha ft 3oh!3. jag och micki blir galna när den spelas. annarst gillar jag Mike Candys & Jack Holiday's Insomnia, Swedish house mafia - one, te amo remix, mad men - ketz och många fler.
vad tycker du om monki och weekday?
jag brukar aldrig hitta något inne på monki men weekday gillar jag skarpt. Springer där lite helatiden.
hur långt var ditt senaste förhållande?
officiellt var vi tillsammans bara i lite över en månad. Men hela tiden vi kände varandra kändes nog lite som vi skulle ha varit tillsammans..
tycker du ibland att bloggande känns ytligt?
såklart. men en modeblogg får ju vara rätt ytlig.. men jag gillar mer modebloggar som också berättar rätt öppet om själva bloggaren bakom bloggen.
vad tycker du är det bästa att göra på en dejt?
en perfekt dejt är en dejt som inte är som alla andra. ni vet gå på bio dejt. inte något för mig.
hur var din första kyss?
ingenting att hänga i julgranen precis. tog nog sin lilla tid före jag ville kyssas igen..
anser du själv att du är en känslig person?
ooh ja. iallafall när det gäller att gråta till filmer. jag gråter av minsta lilla sak då.
när känner du dig som lyckligast?
när jag är kär.
vad har du för drömmar?
att lyckas och göra precis det som känns rätt för just mig i livet.
vad gör du när ingen ser?
jag sjunger och tittar på top gear.
vilket är ditt favoritprogram på tv?
jag tittar aldrig på tv. men sex and the city är mitt favorit program.
läser du några veckotidningar?
nej. fast när jag besöker mormor så läser jag svensk dam tidning.
vad gör du när du är ledsen? hur rycker du upp dig?
jag lyssnar på musik, går ut och dansar, gråter tills jag somnar, går ut mitt i natten .. etc.

Mike Candys & Jack Holiday - Insomnia


istället för att ligga hemma och tycka synd om mig själv och mitt huvud (som fortfarande inte slutat värka) drar jag in till stan för fartfylld utgång. nu skall jag dra ner till butiken för lite öl-shopping. fun. sedan är det bara att sparka igång kvällen. hearya

good morning seattle


Idag vaknade jag upp med århundradets huvudvärk. nu sitter jag uppe i soffan framför sex and the city (bara två episode kvar and i'm ready with the box) och försöker trolla bort värken. skall försöka ta itu med frågorna också. men först måste jag få i mig lite käk. kan bli lite svårt när kylskåpet bara består av en gurka och en gammal ost.. Men I'll work it out. Somehow.

Nikenu drar jag och min bajscykel ner till butiken. kylskåpet & magen behöver påfyllning. dessutom skriker glass tanden efter b&j.

Questions?


Don't hesitate just ask / Finisar vi kör en frågestund.

Ernie
Om ni tycker ringen på mitten bilden är farligtsnygg så vill jag tipsa er om att weekday säljer eagle-heads för 100kr. Jag köpte mig ett huvud här om dagen och döpte honom till Ernie. Nu sitter han på mitt fckyou finger och vaktar. nu skall vi hänga tvätt..

just dance


c'mon


ikväll skall vi se om vild utgång kommer att smaka. det var en tid sen. men ikväll fyller min vän sebastian år 18 och jag har lovat vara på plats. kanske blir helt bra omväxling till satc&glass. nu skall jag dyka ner i min garderob. whattowearproblems..

Only you.


02.49 update klarvaken mitt i natten med god burk ben&jerry macademia framför satc seas. fyra i en alldeles för stor säng...

24 rader

ibland undrar jag hur lång tid det skall ta tills jag är tillbaka. hur länge det skall ta tills jag kan känna mig stark igen. vissa dagar flyger bra förbi. jag kan känna mig lyckligare än någonsin förr. jag kan skratta. njuta och känna att jag är påväg upp ur skiten igen. jag ljuger inte när jag säger att det finns dagar då jag verkligen känner att jag kommit över. men så finns det dagar då jag aldrig vill stiga upp. då ett duntäcke är allt jag vill dela dagen med. jag kan ligga i sängen och gråta till love the way you lie. jag kan sitta uppe i soffan och plötsligt besämma mig för en promenad mitt i natten. (fast jag är mörkrädd) jag kan gå där i timmar och tänka. tänka på ingenting. så finns det dagar då jag vill skriva. eller prata ut. men när orden hamnar på papper suddas dom snabbt ut igen. och när någon frågar hur jag mår och ber mig berätta och tala ut. blir jag direkt ordlös och klämmer snabbt ut orden. "allt är okej" jag hatar att jag tappat kontrollen över mig själv. förr var jag stark. jag tog väldigt mycket skit och trivdes för mig själv. jag var lite av en ensamvarg. nu klarar jag inte mig ensam längre. andra verkar vara beroende av cigaretter och shopping. jag tycks vara beroende av närhet. förr låg jag gärna klarvaken mitt i natten och tittade på en kärleksfilm. jag låg där och drömde om kärlek. igår när jag försökte titta på the last song brast det. jag klarade bara av halva filmen. jag minns fortfarande känslan när jag såg den första gången på bio. då hade jag någon som tyckte om mig. jag hade fjärilar i magen och jag mådde bra. efter filmen ville jag titta på filmen med honom. bara för att den var så fin. men igår. igår var allt annorlunda. jag var bara ensam. fortfarande helt sönder och verkligen inte färdig för någon kärleksrulle. Men det tar väll sin tid. Det jobbiga är bara det att för varje dag som går så verkar det bara bli allt svårare och tyngre för mig. Jag kanske blir bättre på att komma över helatiden men allt sämre på att klara mig ensam. Och saknade är enorm. Jag saknar att tala timma långa samtal mitt i natten. Att få söta sms på mobilen. Att äta glass i sängen framför en dålig komedi. Att konstant vara glad. Att vakna i en varm famn och få ligga kvar och dra hela dagen med den man gillar bäst. Fjärilarna och pirret i magen. Jag saknar tillochmed att bli kittlad vid revbenen (som jag annarst alltid hatat) jag vill bara må lika bra. som då. detta inlägg kommer antagligen raderas efter en tid. men just nu behövde jag bara få skriva av mig. jag vet att många jag känner läser och darför kanske inte borde posta ett inlägg som det här. (eftersom jag varit väldigt tillbaka dragen med att berätta hur jag egentligen mår) förlåt. men just nu orkar jag inte ens bry mig. jag saknar bara att må så bra som då och att ha någon som alltid lyssnar och får en att må bra. jag vet att alltingen kommer bli bra. jag kommer må bättre någon dag i framtiden och jag kommer bli van med att vara ensam. men inte just nu. ryck upp mig. snälla

All I can do is dream


idag önskar jag er godnatt med denna låt. en bra sitta-i-bussen-mitt-i-natten-låt. imorgon skall jag försöka rycka upp mig lite..

shhhh


idag är jag deppig och tänker låta bli att skriva något (för att undvika att smitta ner er) blir pizza, onlinemusik och film istället

the soundnyss hemmkommen efter en bra kväll. att kunna gå hem mitt i natten i shorts är det bästa. nu skall jag försöka tvinga i mig lite sömn. (min dygnsrytm är helt uppochnervänd, precis som den brukar på sommaren) inte bra. btw check out this. my new 1

monday fun


med god indisk mat i magen drar jag nu in till stan (med ipod full med ny bra musik) för ett par kalla med favorit tessa. hörs!

rude boy (insan3Lik3 house remix)godnatt. nu äntligen skall jag få krypa ner i egen säng. (efter tio dagar i olika sängar kommer det antagligen sitta jävla bra) +

People say i was in mallorca but i really can't remember...

... lite sådär har min vecka flygit förbi. bästa veckan i mitt liv. whitout doubt. igår kväll efter en två timmar försenad flygresa drog utslitna jag iväg på girlsnight till micki (snyggingen bredvid mig) o-duschad och ganska så död. men kvällen blev utan tvekan ev av dom roligaste kvällarna under hela sommaren. livet ler. nu skall jag bota min förjävliga bakis med chips&dipp.

RSS 2.0