summer around the corner


inspiration. idag är jag glad. glad på en måndag? har nämligen skrivit terminens sista prov. stört skön känsla! hurra

blueberry shots, rave music and lost cell phones


fyfan vad kul vi hade igår. först blev det pizza och drinkinggames hos oss. sedan sådär lagom småfulla rullade vi vidare in till stan. några blåbärsshots, varma (illasmakande) öl och par kalla ciders senare blev det full fart i luckan. först runt halv 3 drog jag och b oss hemåt. (med varsin mac meal, stadigt under armen) tummen upp för fyllokäk. idag vaknade jag upp på gott humör. världen snurrade inte så farligt runt! ( som jag trodde den skulle göra efter mängden drinks jag fick i mig igår) b fixade plättar till breakfast och dagen blev ännu lite bättre. nu har jag precis kommit hem och skall snart ta och beställa takeaway mat med lil sis. pizza? indiskt? kinesiskt? beslutsångest!

converse, jeans and stripes



om en timme rullar mina tjejer in för lite grundning. pizza och kalla öl. såhär lördagen till ära. runt tio rullar vi vidare in till stor stan för en trippel 18 års fest i playground. (happyhour och hela skitet) vi klagar inte. jag har på känn att denna lördag kommer bli heeel galen. men let's live i nuet. och let's party loss.frankrike bjuder på kvällens tagg-låt.

difficulty with decision


chips, dipp & movie eller chillkväll (wild night) med ett gäng fulla killar och en eller två öl? det är frågan..

rythm



fy fabian vad skönt med ledig dag. nu slappar jag i soffan framför morgontv (ellen d. show) och dricker varm oboy.  runt tolv skall jag in till stan för lunch med mamma. (skall försöka dra in henne på weekday också) senare ikväll blir det grill&chill eller en hemmakväll (känner mig rätt dålig, orka bli sjuk liksom) men vi får se. ny kategori btw, musik!

Temper Trap-Sweet Disposition(Axwell&Dirty South Remix)





acdc tsihrt lånad, parka london, converse i grågrön, höga jeans - topshop , ringar - glitter, topshop, marocko +casio en dagens lunch får ni också. nudlar&wok. (mmm) förlåt för ett jäkla trött face btw. är farligt nära att somna.. ciao

when you least expect it will happen


trots obekväma jeans och extrem rastlöshet så ser mitt liv rätt så bra ut just nu. när jag tittar tillbaka på mina texter om kärlek och drömmar så inser jag att jag faktiskt har pretty much allt jag drömt om. kanske inte mysig lägenhet i newyork eller ett par a. wang skor. men fjärilar i magen kan jag försäkra er att finns. en varm famn om kvällarna och någon som gillar mig för just den jag är. trots att jag pratar alldeles för mycket om nätterna och går för långsamt... nu skall jag ligga och lyssna på lite till ellie goulding. (fantastiiiisk) sedan skall jag sova. godnatt loveers.

19.32


rastlöshet, en hungrig mage, saknad efter något och ett par obekvämna jeans. jätte trevlig onsdag! noooooot

gay day


fy fan vilken måndag. först försover man sig. (och tvingas ut in public i två dagars otvättat hår) sedan missar man tåget hem och hamnar vänta ute i kalla 10grader (plus piskande regn) i 30min. sedan tvingar min studiehandledare mig skriva två essä uppgifter om politik och hjärnor. typ. och efter 3 förjävliga timmar bestämmer datorn sig för att gå sönder. (går inte på längre) skall jag lägga till att det var mammas dator också.. så nu sitter jag här med babysis computer.. (min hand är lika stor som hela datorn) och är bitter. hoppeligen slutar min måndag lite bättre..

my heart keeps falling faster


att vakna i en varm famn en regnig-grå söndagsmorgon och få ligga och dra till denna i några timmar. så fint.

Hoffmaestro & The Chraa - Young Dad













skit väder in my ass. idag har det varit precis lika hett som igår. har legat ute i solen sedan nio på morgonen och verkligen lyckats skrapa ihop en bränna. (ganska så stark tillochmed) men nu ryktas det om regn (tack facebook för all info du ger) ikväll skall jag över på grillkväll. några kalla rekorderligs kommer sitta bra ikväll. ha det bra babes

VV Brown - Shark In The Water (Blame Remix)



ny bh/bikini från lindex. (tål också vatten) perfekt under linne med stora armhål. nya levis femnollettorna från london och ett par andra nya höga blommiga shorts som jag spontant köpte inne på h&m i tisdags. kul för mig. mindre kul för plånboken. äh nu skall jag ut i solen och njuta av sista varma dagen. (nästa vecka, 10 och regn??) hörs later on!

then i got high



once again en super dag. har hunnit med rätt så mycket! lite shopping (skall visa fynden typ imorgon) och trippel- fikat. först lunch med bestie, sedan isglass med b i solen och tillist cookies och talk med frida. jag är hög av lycka! pårikigt. nu drar jag och bestie ut och kör. imorgon har jag ledig dag och skall sola hela dagen. det ni. fyfan va bra

moonlight



jag är tatueringssugen (pårikigt) men är liten mes när det gäller pain. nålar. och blod. så vi får se vad det blir av det hela. men en dag.. en jäkla vacker dag (när jag växt some balls) då skall den sitta där. eller dom. och se fina ut. nu måste jag sova. skall upp före tuppen imorgon. efter skolan blir det lite span på stan. sedan träffa upp b. nightyyy!

avenir


såhär skall jag bo. mitt i liksom. helst i paris. (london och newyork passar lika bra också) sova långt in på dagen i stor säng (med egyptiska silkeslakan ofc) brevid honom. Käka sen breakfast ute på balkongen i endast underbyxor och ribbat linne. stora röda jordgubbar, morgonlatte, marmelad på färsk baguette, från cafét rakt under och pressad appelisjuice. läsa fet ny vogue magazine (som precis lagom ramlat ner på golvet i hallen) i nya rayban wayfarers från vintage butiken mittemot. dra ut på stan i ny lång sommarklänning. strosa omkring på paris mysiga gator med någon vänninna hela dagen. ta en crepe med nutella vid ett litet fik. handla middag och några flaskor favorit vin på stor marknad nära notre dame. bjuda över några till väninnor för lite sen middag på balkongen i kvällssol. sitta ute på balkongen ända tills tidig morgonnatt. ett blinkande eiffeltorn, gott sällskap, påfyllda martiniglas, girltalk och bra musik. mitt i paris. perfekt.

butterflies, summer heat, barbeques, bare legs and late nights


heey! ville  bara komma in och meddela er att jag fortfarande lever. har bara haft fullt upp med livet. det händer så mycket nu (så jäkla mycket roligt) att jag knappt hinner med i svängningarna. men jag skall verkligen ta tag i bloggen (snart) igen. ni skall få bilder, inspiration, stor dos med musik och texter. nu skall jag tillbaka ut i solen. (vilket underbart sommarväder vi har fått på oss under de senaste dagarna! inte klokt!) äntligen lite färg på nosen. har ledigt från skolan idag. det är grejer iallafall när vädret är så bra. senare skall jag in till stan och köpa en bikini. kanske äta lunch på någon terass och senare in och se på när b tar tatuering. (jag vill också ta! men var? vad och när?) det är frågan. vi hörs. kanske redan ikväll (ja, det tror jag!) om inte hörs vi först på ons.. imorgon har jag nämligen fullt upp med halkbana, och opening ceremony at weekday och monkis. (i hfors)

frauenarzt & manny marc - disco pogo


idag har jag mest legat balkong hela dagen.. lyssnat på bra musik (som rubriken) och bränt näsa och mage+

deadmau5



sitter barnvakt ikväll. just nu sitter jag i soffan och lyssnar på denna. äter lite popcorn och kollar på usa-finland.

harder better faster stronger


grått, beige och army green. vilkn snygg färgkombo! (inspiration)

Exxxxplotion


vilket slut på måndagen .. jag och bestie drog iväg med bilen på mini roadtrip. plötsligt började bilen låta som ett gammalt skräll från typ 1874. (fanns det bilar ens då?) jag trodde direkt en puma eller en älg hade fastnat under bilen. (men icke sa nicke, jag kollade tillochmed) där stod vi sedan mitt i ingenting. (observera bestie i en pink velour dress, gissa om hon skämdes) efter en tid kom sedan en kille (ingen svettig, snygg motorkille direkt) och öppnade framluckan. några hela delar hade fan lossnat!! eldgnistor och läckande oljor. etc. ingen bil att köra med andra ord. explotions fara sa han tillochmed. tror inte besties pappa blev så jätte glad.. hrmm

A msterdamn


OMG


lights dubstep mix

little red corvette



friday beauty


press play dance shake jump high party scream drink shots smile move laugh feel good enjoy live ur life love

pieces
















london shopping. (btw check out the beautiful back of the floral dress) i loove to wear it with my leather jacket

London
















fuck finland. take me back.

dubstep mix! Cragga - Postman & Ellie Goulding - Starry Eyed (Jakwob Remix)



lyssna lyssna lyssna lyssna lyssna lyssna lyssna lyssna jag är kär. så jäka fin röst. nu blir det sängen BUMS!

uno dos tres











det är fan inte okej att ha snöslask i maj? deppigt värre. skall tröstäta påse chips framför the-hills nu. tror jag håller på att bli sjuk också. fryser som ett lamm (fryser dom?) och har ont i huvud och hals. deppigt värre del 2.

something is so damn wrong...


jag hatar verkligen måndagar. jäkla piss dagar. fast slutet blev helt ok. bestie bjöd på bio. vi såg the last song med miley cyrus. se den om ni kan! verkligen. fast varning för hysteriska gråtatacker och huge pojkväns krav.. nu skall jag försöka slagga. behöver sömn. är inte direkt på top just nu. förvirrad och eeh. inte helt mig själv..

valborg tvåtusentio












en grym kväll med härligt folk. (där ingen av gänget direkt snålade med shotsen...) bilder lånade av fina kitty.

no more alcohol

Jag hatar verkligen att vara bakis. iallafall när man är så bakis att man kan klassas som invalid. har inte klarat av att göra något idag. har bara legat soffa hela dagen med donken bakismat och tyckt extremt synd om mig själv. och nu har min chips&dip tand börjat värka så satan. jag vill!! och måst! få chips. (någon jävel hade ätit upp mina dagenefter chips!! boo you whore!) men orkar ofc inte gå iväg till butiken. som tuuuur har jag huset för mig själv inatt. tack gode gud. (inget illa mami men det är rätt så skönt och tyst i huset. precis det som behövs denna förjävliga dag) aldrig mer shots

RSS 2.0