Fire - Magnetic ManSorry för skitdålig uppdatering! Har bara inte haft ork eller inspiration till att blogga. Har tillochmed funderat på att ta långvarig paus eller att sluta skriva helt och hållet.. men jag vet inte. Saknaden skulle väll ändå bli för stor tillsist.. Jag skall iallafall försöka bli lite bättre. För er skull. Ni är så fina.
Nu skall jag bänka mig ner i soffan med nattmackor, oscar gala och sista minuten plugg. Godnatt.

http://monjolie.blogspot.comsnygging.

HAPPY FRIDAY PEOPLE


nu skall det banne mig fredagsmysas.

sleep tight
Born this wayBack on track.

Back on MondayArrivederci, nu drar jag iväg till stockholm.

LoveJag har haft school prom två dagar i rad. Ett av det absolut roligaste jag gjort i mitt liv. Ikväll skall jag iväg och titta på min prins som dansar. Efter det blir det efterfest för hela slanten. Jag har på mig världens vackraste röda kreation (enligt mig) tack för lånet snygging. Imorgon drar jag iväg till stockholm med baby. Puss

Snygg Signe


http://signe.metromode.se/

I can't do this anymore


Jag orkar inte mer... Stressar så jag gråter, lider av illamående och har århundradets huvudvärk. (för åttonde timmen nu) Allt jag vill göra är krypa ner i min säng (bredvid min baby) stänga lamporna och somna. Fy fan

Happy Valentines Day


Glad alla hjärtans dag på er gullungar! Nu skall jag iväg och hänga med världens bästa pojkvän.

23:48


Suddigt. Men skitsnyggt. That's all for tonight. Godnatt.

Friday.


Pizza och biobesök med pojkvännen står på kvällens schema. Det blir 127hours eller hereafter. Jag tänker köra riktigt lungt idag eftersom både lördag och söndag består av jobb, jobb och jobb. Men trevligt helg folks.

love u

Idag har jag och baby varit tillsammans i fyra månader. En liten uppiggande torsdags detalj. puss

Roscoe Rebecca & Fiona mix

TRYCK! Min provvecka är över. Det firar jag med sällskap av lover, chips (jag skall sluta..) och Am.idol

fmlInatt blir det jag, min tegelstenstjocka skolbok och mängder med onyttiga nattmackor. Typisk timingg. Mina ögonlock känns nämligen about 838 kg tunga och min vanligtvis osköna säng känns sådär extra varm&skön.

Margaux Lonnberg


Äkta stilförebild eller någonting.

Put it down on me.

Idag mår jag riktigt apa. Huvudvärk, feber frossa, hosta och snuva. Mysigt... Solsidan säsong ett och en liter iskall coke zero får stå för botningsmedel ikväll. Funkar rätt bra faktiskt. Godnatt cupcakes.

Friday 4th
Hej darlings! Idag är jag på strålande humör, fick precis hem min efterlängtade mamma. puss. Ikväll skall jag sitta barnvakt och där efter hem till prinsen min. Nu skall jag fortsätta ha tråkigt i tjugo minuter till. Sedan drar jag iväg för ikväll. Ha en fin kväll cuties (och festa lite för mig oxå)

12:44


Kim Sozzi - Break Up (2-4 Grooves Radio Mix)


Jag ligger små förkyld hemma hos min sjuka febriga hunk. Han åkte precis till skolan för att skriva prov. Jag ligger fortfarande i hans säng och käkar nybakade bullar till morgonmål. tack nadine! (eller till lunch som man kanske borde säga) lyssnar på den här och fixar lite kollage. helt ok onsdag med andra ord. nu film.

RSS 2.0