heart+bleeker


H+B Jag har precis tryckt i mig mängder med chinese food. gott. men nu har jag förätit mig igen. (som alltid) skall iallafall försöka plugga lite nu sedan tänker jag tvinga Oliver att kolla film med mig. Måndagsmys you know. Efter morgondagen har jag ledig en hel vecka. I not say hallelujah. I scream hallelujah. Men nu.. Plugga

Rockabilly.


Jag mår riktigt apa. Tänker skita i nattpluggandet och tvinga ner denna svim och spyfärdiga kropp i säng. Håll tår, hår och tummar att jag inte mår lika skit imorgon när jag vaknar. Orkar inte. Godnatt my lovers.

That Cat.


Tallulah Morton. Söndagssoftar med en hög jobbansökan, halvfärdiga skoluppgifter, hemlagad pizza (med getost, ananas, parma skinka och ruccola som topping) och iskall coke zero med iskross. Babysis nämde precis något om plättar med glass och blåbär som efterrätt. I'm in heaven.

Q/A2

Var har du köpt dina supersnygga levisshorts?

Dom gråa har jag köpt från denna tös. Och mina blåa från urban outfitters i london. Men kolla ebay/tradera eller klipp av ett par levis 501! (finns massa inne på secondhand)
Hur ser en perfekt utekväll ut? och en perfekt hemmakväll ut?
En perfekt utekväll : En kväll fylld med bra musik, bra fylla, dans, skratt, pizza och öl till en början, kompisar, drinkinggames, dramafri natt och helst en dagen efter som inte dödar.
En perfekt hemmakväll: Chips och dipp, pojkvän, säng och nytvättade lakan på duntäcket, en stor hög med filmer, en varm dusch, sköna mys kläder och skön nattsömn bredvid sin snygging.
Vilka skor dansar du oftast i?
Högklackat! Känner mig så klumpig ifall jag dansar i converse bland alla långa andra i sina 14cm's klackar.
10 minuter kvar tills du ska ut (du är redan sminkad) vad tar du på dig? obs. "den lilla svarta och
klackar" är i tvätten
Beror på vart jag är påväg. Men tajta jeans, ett vitt ribbat linne och skinnjackan, uppsatt hår och ett häftigt läppstift!
Ditt nyårslöfte? om du inte har ngt får du hitta på nu!
Varje år samma jävla nyårslöfte. Börja träna! Men ni vet mig. Jag är lat och sämst när det kommer till träning. Snart har en månad gått av 2011 och lika otränad är jag fortfarande. Fan ta mig.
Framtidsplaner?
Jag vill hitta ett jobb jag brinner för. Tjäna egna pengar. Skaffa barn och bygga bo med min man. Resa!! Dricka cosmopolitans på min lunch break som i sex and the city och dra ut och dansa med mina kompisar ännu 50+.  Äh jag vet inte.. Framtiden får komma som den kommer.
Välj ett land du helst flyttat till!
Usa (cali) England (london) eller Sverige (sthlm)
När vek du dig av garv senast och vrf?
På fredag. Hade skitroligt!
Om jag fattat det rätt bor du i finland? (pinsamt om jag har fel nu) går du på en svensk skola isåfall och hur träffade du din pojkvän? :) är han svensk?
Du har rätt! Jag bor i Finland. Jag går i svensk skola och talar bara svenska med mina kompisar! Finska använder jag bara ifall jag går till butiken eller köper mig en tågbiljett typ och i skolan på finska timmarna. Finland är ett tvåspråkigt land (som kanske vissa av er missat) så det finns en stor hög med svenskspråkiga här. Oliver kommer från en helt svensk familj han också.
Nämn några måsten i gaderoben!
Svarta jeans, skinnjacka, rutblus, stor kofta och ribbat linne! (sköna undies också)
Kan du inte dela med dig av din spotify lista?
Haha om någon förklarar hur man kan länka till den.. Jag är sämst när det kommer till teknik också.
all-time favorit skor?
Converse skor.
You seem like a party girl so give me some advice please... I'm so stuck on what to wear when I go out. I want something comfortable, sexy but not with to much bare skin or at least nothing trashy. So what to wear?
Skinny jeans with a tank top or a bustier and a leather jacket or a blazer on top of that!
din favorit sak? (obs sak inte människa)
Min dator eller min telefon. Kylskåpet är också en favorit.
vad är viktigare för dej , dator eller telefon?
ah shit. svårt! Men telefonen! Jag kan leva utan datorn men inte utan telefonen.
vad har du alltid med dej i väskan?
Ipod, plånbok, nycklar, smink.
hur lång är du?
163
hur länge har du varit med oliver? (han e skiit het förresten!!)
haha. jag vet! snart 4 månader. Men det tog en ganska lång tid innan vi blev tillsammans så det känns mycket längre.
bästa ställe att fika?
Jag fikar inte så ofta. Men jag älskar teatteri i helsingfors. Världens godaste sallader och älskar inredningen.
hur får man killarna på fall?
Ingen aning faktiskt. Var dig själv?
vad tänker du göra efter gymnasiet? vart har du tänkt söka in eller har du tänkt ta ett "mellan år"?
Jag tror jag tar ett mellanår. Jobbar, reser och funderar på vad jag vill i livet. Kanske åker jag utomlands och studerar. Vi får se.
fejvörits av kompisarnas bloggar?

carla, linnea, furrycat, milla, tessa, kitty, minna
Hur ska man göra på krogen för att fånga en grabb?
haha jag är sämst på att svara på frågor som dessa. Jag har faktiskt ingen aning? Flirta!
Och vilken är den BÄSTA present/upplevelse du fått?
Jag älskar att få en present som betyder något. I julas fick jag ett smycke från oliver med en viss mening. Love it. Hur var din högstadieperiod?
Till en början hatade jag att gå där. Det var drama all over the place. Men i slutet när man hittade sina "riktigt" vänner så blev det bra. Mycket fester och några vänner jag vet att jag alltid kommer ha.
Har du tagit alla bilder här på bloggen?
Nej. Jag har väldigt sällan bilder på mig eller på bilder jag själv fotograferat.. Flesta bilderna är från tumblr, the cobra och we heart it.
hur kommer man över någon?
Jag har egentligen inga tips för att komma över. Lättast kommer man över någon med att börja tycka om en annan.. så gick det lite för mig!
var går du i skola och hurdan?
Gymnasium, i kyrkslätt
går du i gymnasie?
Ja på tvåan.
när blir du student (blir du?)?
Ingen aning om jag kommer klara igenom gymnasiet, men student vill jag bli! Hoppeligen nästa år.
Känner du dig ibland bättre än andra?
Nej, aldrig.
Vad är din favoritbutik?
Urban outfitters är min all time favorite.
Är du social person? Eller tycker du om att vara för dig själv?
Jag är nog mer social än ensamvarg. Älskar att umgås med andra. Men ibland behöver jag också tid för mig själv.
Hur många gånger har du varit kär?
Sådär ordentligt? två.
Favorit tv-show?
Jag tittar ALDIRG på tv. pårikigt. Men the walking dead verkar bra. Började titta på serien när jag var i egypten! Såg kanske 10 episodes och blev lite stuck. Skall ta och beställa hem boxen.
Ditt favorittema på fester?
Jag tycker inte riktigt om teman.. Ibland är det roligt, som typ förra fredagen då det var afterski tema. Men jag tycker mest om att få klä på mig vad jag vill. Känner mig bekvämast och snyggast så.
Favoritblogg?

thefblog (on the picture) monjolie, the killing moon, michaela forni, elin kling
Vårens måsteplagg?
skinnjackan, jeansjackan eller gröna parkan.
Vad heter du i efternamn?
Blechingberg
Hur gammal är du?
jag är 18. snart 19!

Afterski.Så var det fredag och weekend igen. skönt. Skall snart springa iväg till frisören. Efter det blir det pizza och öl hos oliver i äkta fredags anda och efter det fortsätter kvällen med afterski fest på moms-bar. Sjukt taggad!

Goodnight Thursday.


Fy. Hela min kropp värker av sömnbrist. Jag behöver sova. Men inatt ser det inte ut att bli mycket påfyllning av sömn. Det blir jag och min vetenskapliga uppsats istället. 7 sidor förväntas. Jag sitter fast på rad 4. Great

Goodmorning Thursday.


Do it the Olsen way.


O&MK Olsen.

Hat.Jag är för trött för att orka vara förbannad. Så jag är ledsen istället. Hela denna skit dag har jag yrat omkring med gråten i halsen. Varit äckligt nära på att brista i gråt. Jag hatar allt och alla idag. Jag blir störd på allt och äcklas av hur vissa människor omkring mig fungerar. (hur kan någon njuta av att göra någon annan ledsen? Iallafall när det kommer till någon nära. Någon kär. Fattar inte.) Jag hatar när det är vinter. Självmordsväder bakom ratten, svinkallt och att min kallblodiga kropp aldrig värms upp. Jag sitter här med blåa läppar. Invirad i 4 meter lång halsduk och ner begravd i 3 st hoodies. Men darrar ändå tänderna ut snart. Jag hatar att jag har lust på junk, fat och fast food helatiden och att jag är hungrig helatiden. Just när kylskåpet inte har annat att bjuda på än gammal mjölk, torr ost och rutten gurka. Jag hatar att tisdag är en sådan dag då jag inte har chans att sova över hos min pojkvän. Jag hatar att jag har skola imorgon. Jag hatar att gå i gymnasie. Jag hatar mig själv för att jag är för dum i huvudet för att förstå någonting där. Jag är lika vilsen som en nål i en höstack. Jag är så trött. Vinterdeppig. Så slut och så borttappad på något sätt. Jag behöver en kram. Någon som förstår. Min pojkväns närvaro. En ledig dag. Lov. Vad som helst. Förlåt. Men ibland är jag också arg.

B&W
Cravings.

Q&A1

hur lång är du och hur mycket väger du?
jag är inte lång. 163 kort. Jag väger mellan 49-51. Det varierar väldigt mycket!
hur håller du din kroopp i trim? Har du gått på några dieter osv nån gång i ditt liv?
Jag tränar aldrig. Äter ohällsosamt varje dag. Äter högst två gånger per dag och skippar frukost. Jätte dåligt iknow. Men så fungerar jag. Angående dieter så misslyckas jag alltid. Älskar väll mat för mycket.
Om du fick ändra någonting på ditt utseende, vad skulle det då vara?
Jag skulle villa vara längre, ha smalare ben och armar, och bättre hår.
fem saker du inte kan leva utan
nära och kära (familj, pojkvän, vänner) mat, pengar, kläder, musik, värme.
favorit flick och pojk namn
naomi och kevin.
Hur ser din kille ut


Favorit modell
Natalia Vodianova.
Hur vill du att din framtid skall se ut (hus, jobb, man,vänner, barn, var vill du bo etc
Jag vill studera utomlands. Jobba med kläder och mode, kanske dj'a kvällstid ibland och senare i livet jobba lite med journalistik. Jag vill helst ha fyra stycken barn! (sick iknow, men jag älskar barn) och såklart en underbar man. California skulle vara min dröm. Att få bo där. Det strävar jag efter. Lycklig, frisk och livsnjutare.
Vad är det bästa du köpt under din livstid?
Jag köper allt för lite kläder nuförtiden så inget materiellt. Mina resor måste jag säga!
Favorit party låt.
Just nu? Alcoholic dada life remix tim berg.
Vilken är den sorgligaste filmen du har sett?
My sister's keeper och marly and me.
Fem bästa/sämsta grejorna med vintern?
allt som har att göra med julen. annarst hatar jag vintern.
Kan du nämna en låt som beskriver hur du känner dig just nu?
Just nu är jag lite måndags deppig. Så den här låten spelas. Chills.
Vad får dig att skratta?
Otroligt små saker. Jag har världens sämsta humor och skrattar till nästan allt. tillochmed till mina egna skämt.
var i helsingfors brukar du shoppa?
Det blir det vanliga. Weekday, h&m, gina tricot, helsinki 10. Alexandersgatan har bra butiker.
vems stil beundrar du?
En liten dos Alexa Chung, Mary kate olsen och Elin kling!
röker du?
Nej. Men jag har en tendens att feströka.
brukar du handla på uffen?
Förr sprang jag dit titt som tätt. Men nu längre har jag blivit så lat. Och uffen blivit skitdyrt!
har du varit i karis?
Nej.
favoritartist?
Jag faller inte för artister. Faller mer för låtar.
vilken är de tre absolut bästa partylåtarna?
Just nu? denna, denna och denna. Partyyyyyyyyyyyy!
vilken av din vän inspirerar dig mest i klädväg?


Milla och Ellen. Absolut dom bäst klädda tjejerna jag känner. Dom två kan väll få en sopsäck att se dö snygg ut!
vad gör dig sjukt lycklig?
Kärlek.
vad får dig att känna obehag?
Blod, falska människor och ångest.
vilka ämnen skall du skriva i studenten?
engelska, finska, svenska, hälsokunskap. kanske psykologi.
hur skulle du beskriva din stil?
Jag tänker väldigt lite när jag drar på mig något. Kör helsvart när jag inte har något att dra på mig. Älskar skinnjackor och kängor, mycket randigt och ganska simpelt. Får ångest ifall jag glömmer att ta på mig ringar. Gömmer mig i stora halsdukar och tycker om att ha hoodie-luva på.
favoritmaträtt?
I'm a sucker for chinese food.
favoritkroppsdel på pojkar?
Magen. Iallafall på min pöjk.
favioritbutik?
Urban Outfitters.
brukar du ha ångest för skolan, isf. vad gör du åt det?
Jag har ångest för skolan lite helatiden. Jag är den lataste människan när det kommer till skolarbeten. Jag har noll intresse för gymnasium och svårigheter att förstå och orka. Så det blir tungt! Men jag försöker belöna mig för att orka. Det går sådär..
vart har din bra musik tagit vägen?!
Min smak utvecklas väll? Men jag har fortfarande väldigt bred musiksmak. Kan lägga upp lite musik senare i veckan så får du se om du fortfarande tycker den blivit sämre.
förstår inte riktigt, bor du i finland eller i sverige? och om finland, talar du finska dygnet runt med dina vänner och lever ett liv på finska överallt utom på bloggen?
Jag bor i Finland och talar svenska 24/7. Jag går i svensk skola, har helt svensk släkt och familj, alla vänner är svenskspråkiga och min pojkvän med. Jag använder aldrig finska typ. Bara på finska lektionerna i skolan och när jag handlar i butiker. Finland är ett två språkigt land.
Hur är du som person?
Om vi börjar med det dåliga. Jag har dåligt tålamod, stressar väldigt ofta och kan lätt bli irriterad. Annarst är jag väldigt snäll (ibland lite för snäll som slutar dåligt) pålitlig, livsnjutare och kärleksfull. Jag älskar att ta hand om andra och se till att dom har det bra! Jag kan inte stå ut med att någon jag älskar mår dåligt.
Då du inte har en kille på g mn skulle så jätte gärna villa ha en. Vad gör du då? (typ för att hitta kärleken du söker efter)
jag gör ingenting.. du hittar den rätta när du minst anar det. det är sant!
Var tycker du man kan hitta snyggaste höga jeansen?hur många par har du?
Jag hittar jätte bra på gina tricot. Annarst har cheap monday bra! Jag äger 4 st.
Hurdana kläder tänker du satsa på i vår?
Grön parka, Pälsväst på skinnjacka, Hattar, Klänningar med boots.
Butik där man hittar snygga enkla t-shirts & tank tops.?
Weekday!
Vad tänker du göra efter gymnasiet?
Jag tänker jobba. Helst utomlands!
Hur mycket dricker du egentligen??
Dagligen blir det några glas. Vatten, Mjölk, Zero och ibland lite oboy.
Vad sätter du på dej då du har klädkris och bråttom? Flanell,dr.martens,tanktop/t-shirt,höga byxor?
Den randiga blusen är den bästa lösningen för klädkris. Ifall jag drar till skolan och har noll tid och noll inspiration så blir det dr martens, tights/jeans och den randiga blusen. Annarst tar jag något ur pojkvännens garderob. Flanellblusar, koftor, tshirts. Det finns allt!
i vilka second hand shoppar brukar du köpa dina kläder från?
Jag shoppar inte secondhand i finland. 
kan du visa bilder på ditt nya rum?


(sneak peak) Jag lovar. Bilder kommer. Måste bara städa lite först. Just nu ser det ut som ett bombnedslag.
Kan du oftare visa outfit bilder eftrsom du har så grymma kläder! pleaseeee.kanske en per dag/vecka?
Tack snälla. Jag har funnit kärleken mot min underbart skarpa webcam så jag kan nästan åt våga lova att ni kommer få mycket mer bilder på mig själv. ego pics.
skall du dansa gammeldans?
Ja det skall jag! Klickade precis hem min klänning också.
hur ser ett typiskt morgonmål ut för dig?
Jag äter inte morgonmål.
varifrån hämtar du dina bilder till bloggen?
the cobra, tumblr, we heart it.
hur skall man flirta med en kille?
Jag har inga säkra moves. Men skratta mycket, våga prata, var dig själv och ge komplimanger.
flirtar du mycket själv (när du inte har p-vän)
Inte medvetet iallafall.
Kan du se ful ut?? :DDD
Om jag kan? haha. Vilken fråga! Jag har dåliga stunder typ helatiden!
är du och din bestie ennu vänner? man har inte hört om henne på ett tag.. älskar din blogg!
Bestie kommer alltid vara min bestie. Jag älskar henne.

Black ballerina.Jag klädde mig i helsvart igår.  tyllkjol och kavaj. Ett tips för alla er med what to wear problems. Kört svart!

Zero 76Ikväll skall jag över till christoffer för lite tjugo års party. stående bord, skumvin, mycket folk och hoppeligen bra musik och bra fylla! Jag har fortfarande ingen aning om vad jag skall dra på mig. Mitt klädskåp lider av anorexi och det lilla jag äger kan gemföras med kökstrasor. panik. får väll gå naken.. aja. Nu tänkte jag i varje fall käka lite pizza. (jag är beroende) och tagga lördagen med bra musik. klick. klick. klick. klick. klick. klick.

Questiontime!

Bomb me!

Noodles.

Jag har ledigt till halv tre. Sedan väntar en painfull engelska grammatik timme på mig. Fast helt okej torsdag måste jag ändå medge. Att kunna ligga hemma hos oliver i en bred varm 1.40 säng. Käka choklad kex och nudlar till lunch och se på film. Det ni. Det är ganska bra torsdag! Känns nästan som jullov. Iallafall som lördag.

A day in egypt.


Jag bodde i mina levisshorts.

Och blev tvingad att läsa böcker.

Vi åkte till mahmya. The paradise island.

jag drack cola i farligt stora mängder.

"the beach"Det vackraste jag någonsin hade sätt. Ni alla borde få chansen att åka dit!

Snygging käkar paradise-lunch.

Jag sprang mest runt i mina turkosa bikinis och min blommgia jumpsuit.Naglarna fick vara orange färgade hela veckan.

Jag hade svårigheter med att välja bästa bikinis. Så falla fick åka med.

time will tell.


Jag mår så illa. Har precis tryckt i mig äckligt stora mängder med tortilla. Usch. Fast nu drömmer jag om isglass. Matvrak.. jag erkänner. Aja. Nu tänkte jag iallafall göra lite läxor. (what? jag?) sedan tänkte jag faktiskt sova. Behöver ta igen lite o-sovna timmar. (nätter) från jullovet. (fast underligt nog så var typ det enda jag gjorde att sova..) hrm trött är jag iallafall. dödstrött.

Late night in Egypt.


ett litet bevis på att brännan blev starkare. (efter bara två dagar i solen)

nyduschad och chipssugen.

kvällarna gick ut på live musik, iskalla drinkar, vattenpipa och stjärnklarhimmel.


Vi käkade världens godaste pasta (special recept åt oss två) världens godaste!! mm

min snygging var snygg. och solbränd.


vi hade världens tuffaste bar på vårt hotell. en bar båt.

vår städerska överraskade oss med rosor på sängen.

Vi spenderade varje ftermiddag nyduschade framför the simpsons med påse chips och kall coke

Beer Eve.
Jag skiter i om det kniper lite i magen. Ikväll orkar jag inte ligga död sill i soffan! Har för mycket energi för det. (har väll beach- hängt lite för mycket) Istället blir det först kall öl och pizza hos oliver sedan vidare till V för ölkväll. Taggad. En kvällens får ni oxå! Dåligt kvalité iknow. Men skyll på skit webcam. Aja. Nu blir det ölshopping. Ha en toppen kväll! Mys ihjäl. Eller festa loss.

Magnetic Man - Getting Nowhere


Ni får vänta på egypten bilder. Tänkte nämligen fira lite lördag först med shoppingrunda och god mat. Är jätte sugen på sushi eller pizza. På grund av magknip och illamående tänkte jag inte dricka öl ikväll. Får bli en typisk hemmakväll istället.

Back to reality.Så var man hemma igen. På kall mark. Just nu känns det inte skönt någonstans. Men kanske det kommer.. Nu skall jag krypa ner under täcket för ordentlig nattsömn. Vi hörs. Nati.

Q/A 1. What was your favorite food when you were a child? fish sticks, mash potatoes and ice cold milk
 2. What’s the #1 most played song on your iPod? i need air magnetic man and winter joshua radin
 3. What is one of your favorite quotes? love is the master key that opens the gates of happiness
 4. What’s your favorite food? bbq, chinese, indian, pizza and pasta.
 5. What chore do you absolutely hate doing? cleaning.
 6. What is your favorite form of exercise? dancing (at a party)
 7. What is your favorite time of day/day of the week/month of the year? night, friday/saturday, july
 8. What’s your least favorite mode of transportation? train and subway.
 9. What is your favorite body part? my back.
 10. What sound do you love? when it's pooring down outside.
 1. Which celebrity do you get mistaken for? some people think i look like scarlett johansson
 2. What do you want to be when you grow up? i want to work with fashion, music (dj), people or writing
 3. When you have 30 minutes of free-time, how do you pass the time? eat eat and eat a little more.
 4. What was one of the best parties you’ve ever been to? a halloween party at jenas. to mention one
 5. What was the last movie, TV show or book that made you cry or tear up? the last song (i'm a huge cry baby when it comes to movies)
 6. What is your first memory of being really excited? when i learned how to bike
 7. If you had to change your first name, what would you change it to? Naomi. It's my favorite name.
 8. what is usually your first thought when you wake up? what's the clock
 9. Do you have any bad habits? I tend to burp.. It's disgusting iknow.. But i can't control myself.
 10. If you could live anywhere in the world where would you live? Cali or London
 11. What personality traits do you dislike in other people? judging befor knowing and back stabbing
 12. What's the best bargain you've ever found at a garage sale or thrift store? dr martens for 1euro
 13. What's your favorite breakfast food? i love luxury hotel breakfasts! you know when you get lots of fresh fruits, cute cupcakes and wnb enligsh breakfasts (bacon, egg and toast) mmmm
 14. What's the sickest you've ever been? i think it was last summer. my whole body stopped working.
 15. Favorite pizza topping: ham, pineapple, cheese, argula and mushrooms. (hungry!!)
 16. Name a song thats on your mind right now? oh na, na whats my name. rihanna ft drake

   Deco.
   Jag vill ha en egen liten lägenhet!! nu. mycket vitt & tegel, modernt, retro, personligt, bohemiskt, enkelt & stilrent. Det gillar jag!

   2 0 1 0

   1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
   jag fyllde myndigt. (köpte ut med egna leg) blev kär pårikigt. åkte iväg till södern utan föräldrar. sommarjobbade och förtjänade egna pengar. smakade på sushi. (mums) färgade håret.
   2. Höll du några av dina nyårslöften?
   Jag lovade mig själv sluta äta chips, donken och annat skräp. Jag lovade mig själv börja träna. Få platt sixpack mage, fast rumpa och hela faderullan ni vet. Lovade också att satsa på skolan och söka jobb. Det vanliga ni vet. Men allt sket sig. Sitter fortfarande här med min chipsskål, mina valkar och dåliga betyg...
   3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
   nej. mina tjejer är allt för busy:iga med att hälla i sig kalla öl, dansa på bardisken och leva tonårsliv.
   4. Dog någon som stod dig nära?
   nej. det tackar jag gud för.
   5. Vilka länder besökte du?
   Estland, london, mallorca, lappland
   6. Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011?
   Mina vänner, weekend get aways med flickorna och min släkt.
   7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid minnas, och varför?
   14. 4 (myndig!) 30.6, 21.7 (mallis) 10.10 (oliver) och säker många fler.
   8. Vad var din största framgång i år?
   Enligt mig själv har jag tagit tag i livet och börjat inse att pengar inte växer på träd, att mat inte
   alltid kommer färdigt serverat och att man verkligen måste kämpa och göra saker här i livet. Tråkigt men sant.
   9. Största misstaget?
   Jag har inte gjort några stora misstag som jag kan komma på. Men många mindre små nog. Men det stämmer faktiskt att man lär sig av sina misstag! Kom ihåg det.
   10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
   Helvetes ont i ryggen på sommaren men annarst har jag bara haft lite fluss här och där. Inte så farligt. (
   11. Bästa köpet?
   Min ipod och resan ner till Mallorca typ. Har satt otroligt lite pengar på materiella stuff. Lite tråkigt nog.
   12. Vad spenderade du mest pengar på?
   mat, taxi, utekvällar, hyra film.
   13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
   när jag äntligen fick uppleva riktig kärlek. det är helt fantastiskt.
   14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010?
   love the way you lie!! och alejandro!
   15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
   tvåtusentio var ett kanon år! men tvåtusenelva skall bli ännu bättre!
   16. Vad önskar du att du gjort mer?
   köpt fina dyra kläder, spenderat tid med tjejerna, åkt utomlands, käkat mer grillmat och tagit fler dopp i havet.
   17. Vad önskar du att du gjort mindre?
   satt pengar på ingenting.
   18. Hur tillbringade du julen?
   hos moster med släkt, mat i farligt stora mängder och paket.
   19. Blev du kär i år?
   JAJAJAJA!
   20. Favoritprogram på TV?
   detta år har varit tv-löst. omedvetet men sant. har ingen jävla aning om vilka program som längre går på tv. film är mer min grej.
   21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
   Nej. Jag hatar inte någon. Hata är ett skrämmande ord och jag är själv rädd för att bli hatad.
   22. Bästa boken du läste i år?
   Elsas mode var den enda boken jag kom igenom detta år. Så den.
   23. Största musikaliska upptäckten?
   Skrillex. Fröjd för mina öron!!!
   24. Något du önskade dig men inte fick?
   Nja. Inte mer än det vanliga. Jag är nämligen sådan som vill ha något nytt varje dag. Kan vara allt från en bil till ett par nya underbyxor. Men vid det här laget har jag redan lärt mig att det oftast kommer nej.
   25. Årets bästa film?
   helt omöjligt att svara på. får nya favorit för varje gång typ.
   26. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
   Väldigt otrendig, opåhittig och ointressant. Det jag kanske ångrar mest 2010 var nog att jag verkligen slutade bry mig om hur jag såg ut och klädde mig. Jag bara orkade inte bry mig. Orkade inte ta extra tid på mig och orkade inte sätta pengar på nytt. Men om sanningen skall fram så är kläder faktiskt helt galet viktigt för mig. Jag älskar att kunna uttrycka mig och experimentera med färger, tyger och stil, Detta år skall inte handla om tights, osminkat face, smutsigt hår, farfarströja och pojkvännens hoodie.
   27. Vad fick dig att må bra?
   min familj, vänner, kärlek och all lycka jag varit omringad av.
   28. Vilken kändis var du mest sugen på?
   jag kommer inte ihåg vad han hette eller i vilken film han spelade. Men eightpack, käkben, bränna och surfer hair hade han.
   29. Vem saknade du?
   jag saknar nästan alla mina nära och kära nu och då. Det beror helt på tillfälle och känsla.
   30. Vilken favoritmaträtt upptäckte du?
   Indiskt!! åt det första gången i london och jesus så det smakade himmel! Annarst har detta år nästan bara varit all about junk, fat och färdig mat. dåligt. Mycket pizza, tortilla, nudlar och chips till middag. (inte undra på att den där sixpacken aldrig kommer)

   old. but still in love.


   made by me.

   After midnight   Partysugen? Anyone? Ni som drar ut och svirar ikväll. Festa på för min del också. Jag tror nämligen min fredagskväll kommer bli lite annorlunda än bar häng och tolv cm's klackar. Tippar mer på egyptisk öl, arabisk musik, sisha och stjärnklar himmel. ++

   Next stop : Egypt.
   Sådärja. Nu är det äntligen dags. Om ungefär tre timmar börjar min resa ner mot varmare breddgrader. Jag och min snygging åker alltså iväg till varma egypten (för er som missat). Jag har förprogrammerat lite inlägg åt er. (som hoppligen kommer att dyka upp här under veckan) så dg inte ligger helt tom. ta hand om er här i kylan! Nu skall jag iväg och njuta av livet. pårikigt!

   tomorrow.

   Nu har jag packat (och hoppeligen lyckats få med allting) laddat ner lite ny (skit bra) musik på ipoden. plockat fram den perfekta hoodien inför flygresan. och fixat färdigt lite skolarbeten. (så jag slipper göra det på resan) nöjd. nu kvällis!

   Everyone seems normal until you get to know them
   När jag har tråkigt (som nu) rullar jag runt i sängen. Sjunger högt till min spotifylista eller tar extremt tråkiga och fula webcam bilder.. När mami kommer hem skall vi fixa lite sista minuten grejer. hatt, tidningar, bikinis och solkräm. södern stuff u know!

   Peacock   hela huset sover. säkert hela staden utanför också. men inte jag. jag sitter på min säng bland ett mount everest liknande berg av kläder och försöker välja ut vilka plagg (av alla miljoner) som skall få åka med ner till värmen. dagens svåra val helt klart! Sömnen nappar inte inatt (igen..) så det blir dhw, nattkäk, musik och förprogrammerade inlägg istället. (som hoppeligen komr att dyka upp här nästa vecka när jag kommer att vara  busy med att lapa sol, dricker kall öl och bränna näsan vid röda havet)

   ACNE ME


   Day 20 – This month


   Jag har ätit äckligt mycket onyttigt. fått världens finaste julklappar. frossat i underkläder på mellandagsrean. sätt minst en film per dag. (jag erkänner. jag har blivit film nörd) haft julstress. köpt nya killer heels. fått resefeber. (bara 4 dagar kvar!!) åkt mycket taxi och brännt äckligt mycket pengar på det. besökt doktorn och blivit på antibiotika kur. upplevt mitt livs värsta bakfylla. (tror jag iallafall) varit riktigt dålig på att blogga (iallafall om något intressant) nästan åt flyttat in hos min snygging. sätt due date på bio. bjudit över flickorna på mexikanskt och margaritas. skrattat så jag gråtit flera gånger. firat in nytt år. nästan lyssnat sönder magnetic man - i need air. (så jävla bra!!) försökt börja packa lite inför 7januari. (jag är nämligen sämst på att packa) firat jul med släkten. varit lycklig&mått riktigt riktigt bra!

   2january   RSS 2.0