spring



idag har jag lördagsfikat med tessa. drack världens godaste vanilj milkshake. rätt snorigt och krassligt var det för min del (fortfarande rätt så sjuk och svag.) men jäklar vad solen där ute kan få en på gott humör. fick sjuka vår-vibbar. (kasta gärna ner mer sådana här väder) ikväll blir det soffa och american idol. försöker bli frisk här.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Så gode billeder. Virkelig fin stil.



http://sippli.blogspot.com/

2010-03-06 @ 16:46:05
URL: http://sippli.blogspot.com/
Postat av: Elly

hej! jag har en fråga, bilderna du lägger upp, är det dina egna eller tar du dom från typ the cobrasnake? För du skriver ju som om det är du på bilderna men ibland hittar jag samma bilder på olika vingel och mode sidor. Om det inte är dina så skulle väl du kunna länka sidan du fick dom ifrån? Annars är det ganska missledande. Det är väldigt inspirerande mode bilder på din blogg, jag skulle bara vilja veta var dom kommer ifrån :) Ha det bra!



2010-03-07 @ 11:51:43
Postat av: antoina

elly: det är klart jag kan skriva! men rätt ofta glömmer jag eller tänker att många ändå vet att dom är från the cobra typ. Men jag skall försöka rycka mig i kragen och skriva sidan! :)dessa bilder ovan är the cobrasnakes

2010-03-07 @ 13:04:53
URL: http://dirtyglam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0