Day 01 – Introduce yourself

hej. jag heter antonia blechingberg. svårt efternamn, iknow. (men helt löjligt lätt att uttala, u should know) är aderton vårar gammal och rätt så kort. (bara hundra-sextio-tre över havet) jag lever tillsammans med min underbart knäppa familj. mami, papi, babysis och storesyster. vi är verkligen ingen familj med volvo, hund och mat på bordet klockan fem varje eftermiddag. vi går lite mot strömmen. men det är väll det jag sist och slutligen älskar med min familj. på fritiden myser jag med min fina pojkvän oliver eller skrattar så jag får ont i magen med min bästa vän, ligger i sängen (för mig själv) och läser gamla vogue eller dansar framför spegeln till lady gaga och rihanna, slösar pengar på kläder eller äter ute på restaurang (fast min plånbok verkligen inte tillåter det, mitt konto ekar och skriker tomt) men iallafall kan jag lätt säga att jag verkligen lever mitt liv. Som person är jag väldigt omtänksam och snäll. Jag tänker väldigt mycket på mina nära och kära och vill att dom mår bra. Ibland glömmer jag tillochmed att ta hand om mig själv. På utsidan kan jag se rätt så blyg och försiktig ut men om sanningen skall fram så kan jag säga att jag verkligen inte är den blyga personen. Jag har varit men växt ifrån den. (som tur!) det är väll mer min osäkerhet och mitt dåliga självförtorende som lyser igenom. Jag har väldigt starka åsikter och står oftast för dom. Jag skiter rätt hårt i vad andra tycker om mig. Det kan handla om allt från kläder till min personlighet. Människor får gilla och ta mig för den jag är. Om det inte duger , så är det väll bara att gå vidare. Om jag måst räkna upp lite dåliga sidor i mig (för att inte låta helt för bra för att vara sann.. skämt o. sido) så kan jag väll erkänna att jag har världens sämsta tålamod (jag hatar att vänta) och så kan jag jätte lätt bli irriterad (ibland nästan utan någon orsak) och så är jag lat och väldigt dålig när det kommer till skolan. (ni borde se mitt betyg... inget att visa farmor precis) när jag inte möglar i skolan utan har weekend (eller lov) så brukar jag ta klackarna på mig och dra ut och dansa hel galet med poolarna och några kalla bärs eller så ligger jag i sängen med min pojkvän framför en film hela dagen lång. Och för att sist (för att inte göra beskrivningen på mig 2kilometer lång) så tänkte jag nämna tio saker jag absolut älskar. musik, kläder&skor, att resa, mina vänner, pojkvän och familj, mat , coke zero, min fantastiska lillesyster, breezers och chips, värme och tillsist kärlek och lycka. ( ni vet, dom där fjärilarna i magen) oooh.

Kommentarer
Postat av: louise

awe sjukt rolig grej, fortsätt så! :))

2010-11-04 @ 00:13:49
URL: http://wwwasiam.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är cool ;)

2010-11-04 @ 09:03:56
Postat av: Anonym

du är cool ;)

2010-11-04 @ 09:04:28
Postat av: Karin

Antonia hjälp mig, en snygg outfit för krök kväll, inga klackar, hjälp mig. Gaderoben känns toooom!!

2010-11-04 @ 12:55:13
Postat av: carla

japp fortfarande min favorit skrivare<3 loveit

2010-11-04 @ 12:57:09
Postat av: lucia

not fair! you have fans who speak english... :P

please a little post with some answers we can understand?

2010-11-04 @ 13:41:55
Postat av: :(

Du om någon skall INTE ha dåligt självförtroende!!

2010-11-04 @ 15:26:18
Postat av: cheap beats by dre

Beats by dre head beam stretching at the stainless steel,Beats By Dre Limited Edition.

2012-05-07 @ 09:46:28
URL: http://cnetbeatsbydre.com/
Postat av: beats by dre

Monster beats headphones the past two years,dr dre beats solo. the rise in the country is very fast,beats by dre. beat by dre.and traced the words with the high-profile large U.S.

2012-05-09 @ 11:30:08
URL: http://twitterbeatsbydre.com/
Postat av: beats by dre

Monster beats headphones the past two years,dr dre beats solo. the rise in the country is very fast,beats by dre. beat by dre.and traced the words with the high-profile large U.S.

2012-05-09 @ 11:30:37
URL: http://twitterbeatsbydre.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0